Lashlift Odense - Permanent vippebuk i Skibhus | Illusion Hair Design
Åbningstider
  • MAN – FRE        09:30 – 17:30
  • LØRDAG            09:30 – 14:00
  • SØNDAG            Efter Aftale

Lashlift Odense

 

Leder du efter et godt sted at få lavet lashlift i Odense? Illusion Hair Design tilbyder professionel lashlift, der holder længe og giver dig smukke, buede øjenvipper. Vores salon er placeret på Skibhusvej i hjertet af Odense, hvor vi hurtigt kan give dig en tid til et øjenvippeløft.

Hvad er et lashlift?

Lashlift er blevet meget populært de senere år, da det er en nem og effektiv måde at opnå drømmevipperne uden øjenvippebukker og flere lags mascara. Som navnet hentyder, løfter et lashlift dine naturlige vipper med et permanent buk. Det er for dig, der savner buede øjenvipper på en naturlig og tidssparende måde. Selvom vi ikke sætter ekstra vipper på, som ved eyelash extensions, vil du stadig opleve en tydelig forskel. Du bliver overrasket over, hvor meget dine egne øjenvipper kan præstere, når de får lidt hjælp. De kommer til at sidde perfekt dagen lang og er klar, så snart du vågner om morgenen.

Kan et lashlift ødelægge mine naturlige vipper?

Et lashlift skader ikke dine naturlige vipper. Behandlingen udføres ganske skånsomt, så du ikke går på kompromis med dine øjenvipper. Fordi vi kun arbejder med dine naturlige vipper, er det vigtigt at beskytte dem så meget som muligt. Det vigtigste element ved et lashlift er tiden efter behandlingen. Her er det vigtigt, at du ikke udsætter dem for vand, makeup, creme og andre ting, der kan ødelægge løftet. Det skal have ro til at sætte dig. Derefter holder et løft i op til 8 uger.

Vi farver også dine vipper under et lashlift, så du ikke behøver mascara i hverdagen.

Vitilbyder to forskellige lashlift-behandlinger

Behandling uden farve: Er til dig, der ønsker et flot og naturligt buk på dine egne vipper. Løftet holder i op til 8 uger. Du må ikke have vandfast mascara på til din behandling.

Behandling med farve: Denne er til dig, der er træt af at bruge mascara og bukke livet ud af dine vipper. Løftet og farven holder i op til 8 uger. Du må ikke have vandfast mascara på til din behandling.

Få lavet professionel lashlift i Odense C hos Illusion Hair Design. Vores behandling passer godt på dine øjenvipper og er ikke skadelig for øjnene.

Kontakt os og hør mere om behandlingen eller bestil tid i dag.

 

Lashlift behandlig I: 420 DKK
Lashlift behandlig II: 499 DKK
Farvning af vipper: 120 DKK
Bryn-vippe pakke: 275 DKK
Se alle vores priser