Reflekser i håret - Reflekser i lyst og mørkt hår | IllusionHairDesign
Åbningstider
  • MAN – FRE        09:30 – 17:30
  • LØRDAG            09:30 – 14:00
  • SØNDAG            Efter Aftale

Reflekser i håret

Reflekser i håret er til dig, der drømmer om en flot, levende hårfarve, der ser naturlig ud og giver et flot spil i håret. Trænger du til noget nyt, men har ikke mod på en helfarvning? Reflekser er en ideel måde at opdatere frisuren med en behandling, der altid komplimenterer din nuværende hårfarve.

Kom forbi Illusion Hair Design på Skibhusvej i Odense og oplev en verden til forskel. Vi har stor erfaring med reflekser i både lyst og mørkt hår og kan rådgive dig omkring den bedste løsning for din farve og hårtype. Det er vigtigt at være afstemt med, hvor lyse striberne skal være i forhold til farven på dit hår. Der er nemlig forskel på at være blonde og mørkhåret, og de lyse striber skal selvfølgelig passe til resten.

Hvad er reflekser?

Reflekser i håret er en fantastisk måde at skabe en livlig hårfarve uden at farve det hele. Det er nemlig kun dele af håret, frisøren farver, men effekten er stadig stor. Det er også dem, vi kalder lyse striber – netop fordi man skaber skønne, lyse striber ned gennem håret, der skaber et naturligt spil i håret. Reflekser giver liv til din almindelige hårfarve og komplimenterer rigtig mange forskellige hårtyper og farver. Man kan lave reflekser på flere måder, og vores frisører tager altid hensyn til dig og dit hår. Når du besøger en salon frem for at lave striberne selv, beskytter du dit hår fra skader og slid, da vi er uddannet og har erfaring med farve og afblegning.

Reflekser i lyst hår

Reflekser i lyst hår er den mest normale form for striber, da det nemt bliver en naturlig forlængelse af den rigtige, blonde farve. Hår-reflekser tager sig godt ud i alle blonde hårtyper, hvor du vil opnå mere spil og glans.

Reflekser i mørkt hår

Illusion Hair Design laver også reflekser i mørkt hår, hvis du er træt af en ensartet farve. Selv i mørkt hår kan reflekser være den rette løsning, men det skal laves korrekt. Vi ser ofte kunder, der har forsøgt at lave reflekser derhjemme, og i mørkt hår kan det hurtigt blive en sjov affære. Undgå klodsede og gule striber og lad vores professionelle frisører stå for arbejdet. Vi laver reflekser i håret, der ser naturligt og levende ud.

 

 

Tag en snak med os, hvis du overvejer reflekser i håret. Vi har bred erfaring med mange farver og hårtyper. Vi vælger en metode, der passer til det resultat, du leder efter. Kontakt os her og hør mere.

 

Reflekser kun i toppen: 768 DKK
Reparation lige overskilningen.

Reflekser kort hår: 658 DKK
Kort til øreflip slut. Prisen er vejledende alt efter længde og tykkelse

Reflekser mellemlangt hår: 878 DKK
Fra øreflip slut til over skulder. Prisen er dog vejledende alt efter tykkelse og hårlængde.

Reflekser langt hår: 1098 DKK
Skulder til skulderblad slut. Prisen er dog vejledende alt efter tykkelse og længde på håret.

Reflekser ex langt hår: 1395 DKK
Fra skulderblad slut. Prisen er dog vejledende alt efter tykkelse og længde på håret.

Se alle vores priser

Bestil tid her!