Retning af bryn | Vi plukker, vokser og retter dine bryn
Åbningstider
  • MAN – FRE        09:30 – 17:30
  • LØRDAG            09:30 – 14:00
  • SØNDAG            Efter Aftale

Retning af bryn

 

Bestil tid hos Illusion Hair Design til retning af bryn. Vi kan ordne dine bryn, så de sidder perfekt og passer til din ansigtsform. Du kan bestille en behandling i forlængelse af en frisørtid eller komme ind, når det passer dig. Spørg vores erfarne personale til råds, hvis du er i tvivl om bl.a. øjenbrynsfacon og tykkelse. Der er mange forskellige udtryk, du kan vælge, når du skal have rettet bryn. Vores salon i Odense C tager hånd om dig og retter først bryn, når vi har forventningsafstemt med dig. Det er vigtigt for os, at du går herfra med en god oplevelse og en øjenbrynsfacon, du godt kan lide.

Plukning og voks

Vi har stor erfaring med retning af bryn, og vi gør det ud fra dine ønsker. Vi kan både plukke og vokse efter præferencer, enten med pincet eller voks. Det afhænger som regel af, hvor meget der skal rettes, og hvilken form du gerne vil have. Begge metoder er yderst effektive og hurtigt klaret.

Vi rådgiver dig også om, hvordan du kan style dine øjenbryn i hverdagen, så de altid sidder perfekt. Vi kan også farve dine bryn, hvis du ønsker en mørkere farve, der kan give volume og tykkelse til dine øjenbryn.

Leder du efter hele pakken? Du kan bestille en pakkeløsning, hvor vi både farver bryn og vipper samt retter dine øjenbryn.

 

Retning af bryn: 80 DKK
Farvning af bryn: 85 DKK
Bryn- og vippepakke: 275 DKK
Se alle vores priser her